Her på denne side vil vi vise billeder af vores dejlige cockere m.m.Billedet nedenfor er Plet, der er efter Honey og Bobby, han er lige godt 1 år gammel og er ved at udvikle sig til en rigtig flot hanhund.

Plet - efter Honey og Bobby
Her er et par billeder af Marni og hendes hvalpe fra forrige kuld, det er altid dejligt, at se hunde og børn sammen, - især den umiddelbare glæde og forståelse, der som regel er!

Magnus og Marni med hvalpe, der lige når at få sig en tår....


Og så er der 2 billeder af hvalpe, den ene med stambog fra Dansk Kennelklub - den anden med en "Albert Stam-bog". Gæt hvem der er hvem!!

Vi var den 3. maj 2003 ude på Hedeland ved Roskilde og se et avls-show for islandske heste og selvom der var regnbyger indimellem, var der mødt mange tilskuere op

Vi havdeSpeedy og en hvalp (Tammy) på 4 mdr. efter Honey og Bobby med derud, og de syntes, at det var herligt at blive nusset og kælet af de mange tilskuere, vi mødte.
Her er billeder af søen og stien ned til træningsarealet fotograferet d. 31.12.2001.
Da omgivelserne ved søen blev skabt for ca. 20 år siden, var det netop sådan, vi håbede det ville blive, og granerne, der på billederne i Alberts bog om cockerspaniels ikke var særligt høje, omkranser nu stien så den også får den ønskede dybde.

søen, hvor mange af hundene har lært at svømme, er helt tilfrossen

sne på stien til træningsarealet

Her er billeder af to af Dulces hanhvalpe, som rejste til deres nye hjem i december, 8 uger gamle.

Harrison - 8 uger gammel.     Camus - 8 uger

Og her er et billede af Albert med hvalpe og med Rosa.

    Rosa som hvalp

- og af Marianne med hvalpe fra Bimbas første kuld og med Fidi's tævehvalp Uri.


Bimba, Estate, Trico og Dino!  Da vi hentede Uri hos Hanne og Carl i Roskilde..
Ghiro's og Baggio's hvalpe fra august 2000 beundres ude på terrassen.

De andre hunde prøver ihærdigt at komme fra gårdspladsen ud på terrassen for at være med til at beundre Ghiros hvalpe!   mens Albert holder 2 af hvalpene, sniger de andre 4 sig til en tår mælk.


Her er billeder fra en Udstilling lørdag den 17. marts 2001.

Wolfie og Bella var på Spanielklubbens udstilling i Højby, hvor de blev vist flot af Christina og Grethe. Dommer Helge Larsen gav begge hvalpene kritikken "Særdeles lovende" så alle var godt tilfredse.

Her er Wolfie og Bella lige efter at Helge Larsen har kigget på dem.


Bagefter var vi en tur i sommerhuset, og hvalpe og mennesker fik en gåtur ved stranden, efter at der først lige var stillet op til fotografering, inden hvalpene fik våd eller snavset pels.
Her er resultatet af foto seancen:

Wolfie Bella sidder og er lidt træt oven på alt den virak
Bella

Nedenfor er billeder af Estate' og Minni's hvalpe født oktober 2000, hhv. 8 og 3 stk.
Her er fotos af Estate, i trimmerummet, til udstilling i Varde og med sine hvalpe, 3 uger efter fødslen.
på trimmebordet i ophøjet ro! Estate er træt efter dagens begivenheder, foto: Gunnar Simonsenhvalpene er 3 uger gamle

Og her er dels et billede af Minni og hendes hvalpe, der bliver klappet af Julie, Karoline og Frederikke, dels billede fra den 17. december 2000, hvor den røde tævehvalp er klar til at begive sig ud på sin første længere køretur, - nemlig helt til Blokhus, hvor hun skal bo fremover.

Der kæles - og Minni ser på!
Rejseklar hvalp!

Samt et billede af hvalpene med Minni ude på gårdspladsen i let tusmørke - Minni er god til at lege med sine hvalpe.

Hvalpene syntes det var spændende, at det var blevet lidt mørkt, og når mor så også var der, kunne man godt udforske lidt mere alligevel.
Nedenfor leger Estate og hendes hvalpe, samt Minni's blue tævehvalp, med et gammelt slips udenfor i januar-kulden. Hun oplærer sine hvalpe i hvordan de skal gebærde sig, og hun har ubetinget styr på omgivelserne på sin egen velafbalancerede måde. Det at hun giver hvalpene så god en prægning sammen med den prægning vi har sørget for, giver hvalpene en god start på livet.


Her er et lille udpluk af vores øvrige hunde:

Det er ikke kun som hvalpe, at hundene elsker at ligge i lag, selvom de har mulighed for at ligge i hver sin kasse - se selv - vi fangede denne lille episode med kameraet.

Der er altid plads............til een til!


Et af Bimbas børn (Trico, kuldbror til Estate) ses her med Albert på udstilling i Varde. (Trico ejes af familien Hyldeqvist)Og her er et par billeder fra træningsområdet.
Det er godt at se hvordan det efterhånden er vokset til. Albert har gennem snart 30 år plantet og sået, og nu former vi beplantningerne ligeså stille, så vi kan bruge det til træningen, - indimellem afgræsser hestene og fårene foldene, så vi ikke drukner i ukrudt og højt græs.


træningsarealet lige efter, at der er slået hø.
Her billedet taget i det sydøstlige hjørne af træningsarealet, og drejer man lidt til venstre (øst).......
....får man et kik over mod søen, hvor pileflethegnet kan anes i baggrunden i midten af billedet. Vi er ved at rydde en jagt-træningsbane på skrænten ned til søen!
Vi har flettet nogle hegn af de pil, vi har ryddet...
.....så hundene ikke forstyrres når de apporterer fra vand.
Der kommer mere på siden efterhånden - så kig ind igen!
Dette er en del af kennel Count On Me's hjemmeside.
Hvis du er kommet ind på denne side uden om hovedsiden, og gerne vil besøge vores hjemmeside, så klik her: www.count-on-me.suite.dk.
Opdateret d. 12.02.2012